Windschermen om het terras

De windschermen die nu om ons terras staan, hebben wij besteld op de website van Xterior. Hier kun je namelijk terecht als je op zoek bent naar een uitstekende kwaliteit met een mooie uitstraling. Voor alles wat je als horecaondernemer ook maar nodig hebt voor het terras, kun je hier beslist vinden. Daarom wil ik deze aanrader delen op dit blog dat volstaat met goede tips. 

windschermen

Meer beschutting en sfeer

De windschermen die wij hebben laten plaatsen bieden niet alleen de gewenste beschutting maar ook een goede sfeer. Dit is natuurlijk erg belangrijk voor de eisen van de klant. 

Het materiaal is gemaakt om bestand te blijven tegen alle soorten weersomstandigheden. Eigenlijk hebben wij nu een perfecte beschutting om ons terras met bloembakken die vol staan met felgekleurde bloemen, waar wij eigenlijk geen omkijken meer naar hebben. Tenminste niet meer dan alleen de bloemen voorzien van water.

Beslist een aanrader

Neem zelf maar eens een kijkje op de website van Xterior en dan zal je al snel een indruk krijgen waarom wij zo tevreden zijn met onze aankoop bij dit bedrijf. De service is uitstekend en de levering is erg snel.