Super handig, verrijdbare werktafels

Sinds wij verrijdbare werktafels op onze werkvloer hebben gekregen, is het werk er een stuk makkelijker door geworden. Voorheen moesten wij met grote onderdelen van bepaalde machines door het bedrijf lopen. Vaak kwamen hierdoor best wel gevaarlijke situaties voor. Vooral als je een bepaald onderdeel naar een andere werkruimte moest tillen, moest je uitkijken om niet door je rug te gaan. Maar ook moest je uitkijken om iets niet uit je handen te laten vallen, zodat een andere collega hierdoor gewond kan raken.  Natuurlijk hadden wij hiervoor wel bepaalde trolleys staan, maar die waren alles behalve handig. verrijdbare werktafels

Handige verrijdbare werktafels 

Tegenwoordig ga ik weer met plezier naar mijn werk. Vooral omdat mijn werk nu een stuk makkelijker is gemaakt, doordat wij nu de beschikking hebben over verrijdbare werktafels.  Nu kan ik makkelijk met zo een tafel even naar een andere afdeling lopen als ik daar iets nodig heb. Voorheen moest ik dit onderdeel op een trolley tillen voordat ik hiermee verder kon. Nu is het een kwestie van duwen en voordat ik het weet kan ik met mijn werkzaamheden doorgaan. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je bij Amelectric kan kopen, neem dan maar eens een kijkje op hun website.