Tassen, koffers en rugzakken

Bij The Little Green Bag vind je een ruim assortiment aan tassen, koffers, clutches en rugzakken. Voor iedere gelegenheid kun je op deze site wel een passende tas vinden. Of je nu een rugzak of laptoptas nodig hebt voor naar je werk of naar school, of een koffer voor een lange vakantie of een weekend weg – alles kun je vinden bij The Little Green Bag. Zowel voor dames als voor heren en kinderen zijn er tassen en koffers, maar er zijn ook accessoires zoals bijvoorbeeld zonnebrillen. Bestel je voor elf uur in de avond, dan ontvang je de volgende dag je bestelling.

Trendy of tijdloos

The Little Green Bag heeft trendy en tijdloze modellen tassen. Je kunt hier dus terecht voor een duurzame optie die ook over vijf jaar nog helemaal oké past bij de tijd, of een tas die juist nu echt helemaal in is. Behalve een webshop, zijn er ook blogs te vinden van The Little Green Bag waarin je alles kunt lezen over de laatste trends op het gebied van tassen en fashion. Daarnaast kun je bij The Little Green Bag op zoek naar de perfecte tas voor jou of iemand anders met de Bag Finder. Je selecteert de stijl en grootte van de tas, en wat voor soort tas je zoekt: een handtas, rugzak of schoudertas. Vervolgens zie je een selectie van passende tassen van verschillende merken.

Fysiek bezoek

Als je niet zeker bent van een tas die je online ziet, kun je ook naar één van de winkels komen. Je vindt The Little Green Bag in Rotterdam, Vlaardingen of Delft. Bij The Little Green Bag zijn verschillende merken verkrijgbaar, waaronder Michael Kors, Ted Baker, Valentino, Guess, Liu Jo en Fjällräven kånken.