Investeren in groene aanbesteding: een goed idee

Wie wil investeren in een groene aanbesteding, zit bij BTL op de juiste plek. Zij kunnen helpen met de inrichting van de stedelijke omgeving of met beplantingsplannen, maar ondersteunen ook bij natuurbouw en landschapsbouw. Daarnaast zijn zij ook inzetbaar voor GWW contracten en cultuurtechniek, vergunningenmanagement en directie UAC en contractbeheersing. Tot slot zijn zij experts als het gaat om toekomstbestendige groeiplaatsen. Voor de groene aanbesteding zit je bij BTL dus goed. Bovendien is BTL al meer dan 50 jaar specialist in de groensector.

Een groene aanbesteding met hulp van experts

Bij BTL kun je van ontwerp tot uitvoering ondersteuning krijgen in je groene aanbesteding en je groenproject. Zij helpen bijvoorbeeld met de keuzes die je kunt maken in de contracten en aanbestedingsvormen met het oog op de realisatie van je groene aanbesteding. Ze bespreken de voor- en nadelen van bepaalde vormen en contracten om jou de meest geschikte keuze te laten maken. De kwaliteit van groen staat bij BTL altijd voorop. Een groene omgeving zorgt voor meerwaarde en een goede uitvoering vereist de juiste voorbereiding. Hierbij wordt aandacht besteed aan details, vormgeving en de technische uitwerking van de groene aanbesteding.

Een duurzame groene aanbesteding

Bij BTL werken experts als het gaat om een groene aanbesteding. Zij helpen met de realisatie van een groene, duurzame buitenruimte. Doordat ze jarenlang ervaring hebben, kunnen ze adviseren en begeleiden in de uitvoering. Daarnaast kunnen ze ook toezicht houden op de realisatie. Zo staat BTL garant voor de kwaliteit. Een groene aanbesteding bij BTL is gemaakt met oog op de toekomst. Hierbij staat duurzaamheid centraal en wordt gelet op de levenscyclus van groeiplaatsen.