Casual fashion met een vleugje tennis

Ben jij fan van casual fashion? Dan ben je vast wel eens een polo van het bekende merk Fred Perry tegengekomen. Wist je dat dit merk oorspronkelijk alleen witte polo’s voor tennissers maakte? Tegenwoordig zijn de shirts van het merk verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren. Ook zijn polo’s allang niet meer hun enige product. Wat in de loop der jaren niet veranderd is, is de hoge kwaliteit van de kleding. Ook de kenmerkende lauwerkrans vind je nog steeds op alle kledingstukken.

Een trui voor elke gelegenheid

Draag jij in de zomer graag polo’s van Fred Perry en wil je deze stijl ook in de winter door kunnen blijven dragen? Overweeg dan eens een Fred Perry trui toe te voegen aan je kledingcollectie. Er zijn truien in veel verschillende ontwerpen en kleuren. Wel zijn ze allemaal direct te herkennen als een Fred Perry kledingstuk. Dit zie je vaak aan de lauwerkrans, maar ook de strepen langs de boord of mouwen zijn goed te herkennen. De truien zijn natuurlijk ook goed te combineren met je favoriete polo. Laat bijvoorbeeld het boordje van je polo boven de trui uitsteken. Zo maak je de perfecte combinatie voor elke gelegenheid.

Combineer zoals jij wil

Het fijne aan kleding van Fred Perry is dat de kledingstukken op veel verschillende manieren te combineren zijn. Draag een Fred Perry trui bijvoorbeeld in combinatie met je favoriete jeans, voor een stoere en casual uitstraling. Wil je er vandaag wat netter uitzien? Trek dan je nette chino uit de kast en creëer zo een weer een totaal andere look. De kleding heeft altijd een sportief tintje, maar kan dus ook op veel manieren gecombineerd worden. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt met kleding van dit merk. Een goede investering voor iedereen die van casual fashion houdt.