hmd-spanplafonds

spanplafond als oplossing na lekkage

We wonen al een tijdje in ons nieuwe huis. Na een heftige regenstorm en een verstopte dakgoot hebben wij een lekkage gekregen in het plafond in de woonkamer en de keuken. Dit is echt flink balen omdat we dit plafond nog niet zo heel lang geleden hebben laten stucen. We hebben best grote en zware meubels in de woonkamer staan en de keukentafel is niet zomaar van de plek te krijgen. Het plafond opnieuw laten stucen is niet de ideale oplossing, dus we gingen opzoek naar een andere oplossing

Een dag werk

We hoorden van de buren dat ze pas een nieuw plafond er in hebben gezet en dat ze een spanplafond hebben laten plaatsen. We hebben het telefoonnummer van het bedrijf dat het spanplafond van de buren heeft gedaan, gekregen en we hebben ze gelijk gebeld. Aan de telefoon hebben we een beetje uitgelegd wat ons probleem was en de meneer aan de telefoon wou wel even langs komen om te kijken wat mogelijk zou zijn.

Nadat de meneer een kijkje heeft genomen naar het plafond zou hij ons dezelfde avond nog een prijsopgave opsturen. De meneer verzekerde ons dat als we het plafond zouden willen plaatsen dat we daar maar een dag kwijt zijn en de spullen gewoon konden blijven staan. De prijsopgave kregen we netjes opgestuurd en de prijs was tamelijk goedkoper dan het opnieuw laten stucen. We hebben de volgende dag een afspraak gemaakt en het plafond zit er nu al een weekje in!