Nieuwe badkamertegels Rotterdam Zuid

Nieuwe badkamertegels Rotterdam Zuid gevonden! Ik hou er namelijk van om eens in de zoveel tijd een project in huis te starten zodat ik het weer als nieuw kan beschouwen. Nu dat ik er niet op zit te wachten dat onze badkamer er nog langer zo uitzag heb ik ervoor gekozen om dit als de volgende project te houden. Het feit dat ik via het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf waar ik de tegels kan bestellen leidde mij naar de website van Tegelpand BV. Hier is het trouwens mogelijk om de tegels in de showroom te bekijken. Wel zo prettig om het met je eigen ogen en handen te mogen ervaren hoe dat de kwaliteit is toch?

logo-1

Ik heb er namelijk ook voor gekozen om deze showroom te bezoeken. Hopelijk hebben ze hier wel de tegels die ik graag wil hebben, elders had ik ze maar niet gevonden. Bij binnenkomst in deze winkel was ik verbaasd van de hoeveelheid tegels die ik hier zag liggen. Ook in de prijs was het erg aantrekkelijk om hier te winkelen. Ik heb dan ook mijn keuze vrij snel weten te maken en met een flinke stap tegels voor de badkamer weer naar huis gegaan.