xterior-logo

Terras windschermen voor in de tuin

Als het zonnetje schijnt zitten we al snel in de tuin. We vinden het geweldig om te ontbijten of te lunchen in het zonnetje, maar er staat toch best veel wind bij ons in de tuin. De manier waarop ons huis gebouwd is zorgt ervoor dat het tafelkleed zo nu en dan opwaait en dan ligt de helft alweer op de grond.

De oplossing

Je kent ze wel van die Terras windschermen die je op bijna elk terras staan. We hebben er nooit bij stilgestaan maar toen we laatst op een terras zaten schoot het ons ineens te binnen! Deze windschermen zijn de perfecte oplossing voor ons.

xterior-logoWe hebben het internet afgezocht naar windschermen voor
particulier gebruik en we kamen uit bij Xterior Terras windschermen. Omdat het natuurlijk handig is dat wij een prijsindicatie hebben namen wij contact op met dit bedrijf.

Het terras van ons hebben we van te voren opgemeten en aan de hand daarvan is er een prijs gemaakt. Voordat we zouden gaan bestellen is er wel iemand langs gekomen om de daadwerkelijke prijs te laten maken. Alles werd opgemeten en er werd gekeken hoe deze windschermen bevestigd zouden worden. Omdat ze bij Xterior hun eigen producten maken wisten ze precies wat alles ging kosten en konden we netjes een prijs afspreken.tui