terrasscherm

Schitterende terrasscherm geplaatst

Vanaf het moment dat wij ons terras hebben gerenoveerd merkte wij op dat er een te “open ruimte” was. Iets waar ik mij dagelijks aan stoorde en hier graag verandering in wilde zien. Hierdoor besloten om op het internet te gaan zoeken naar tips om te gebruiken. Dit leidde mij naar het idee om te zoeken naar een passende terrasscherm. Met een scherm  voor op het terras kan je er eenvoudig voor zorgen dat het er behaaglijk uitziet, tevens ook een rustieke uitstraling wat het met zich meebrengt.

terrasscherm

Online bestellen door middel van een offerte

Aangezien ik terecht ben gekomen op de website van Xterior wist ik het zeker dat ik hier aan het juiste adres ben. De kennis en ervaring wat zij mij telefonisch hebben weten te vertellen was overtuigend genoeg. Hierdoor hebben wij er ook voor gekozen om een terrasscherm te bestellen. Uiteraard moesten wij eerst een offerte inzien om te kijken of dat het binnen ons budget past. Gelukkig waren de kosten perfect passend binnen ons budget, hierdoor er ook voor gekozen om een bestelling te plaatsen bij Xterior.