xterior logo

Aanrader: windscherm terras van Xterior

Sinds gisteren zijn wij op zoek naar een windscherm terras. De zomer begint namelijk te naderen en de klanten willens steeds vaker buiten zitten. Bellis-terrasschermen-xteriorHet nadeel van het buiten zitten is, dat wij geen windscherm terras hebben voor de klanten. Wij zitten zelf met het restaurant in Katwijk en hebben geen schermen die de wind tegenhouden voor onze klanten. Daarom ging ik het internet op om de mogelijkheden te bekijken.

Internet

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die allemaal een interessante aanbieding hadden. Toch is er maar een bedrijf die mijn aandacht het meest heeft getrokken en dat is Xterior. Dit bedrijf heeft namelijk ook schermen van mijn collega’s gemaakt, die er erg mooi uitziet. Daarom ben ik ook direct naar de website van dit bedrijf gegaan en naar de mogelijkheden gekeken. Het is overigens ook mogelijk om hier een windscherm op maat te laten maken. Dit maakt natuurlijk veel indruk op mij en heb ik direct contact opgenomen met een van de medewerkers van het bedrijf. Voordat ik het wist hadden wij voor de volgende week een afspraak ingepland om de details uitgebreid te bekijken, geweldig! Hier ga ik zeker vaker terug komen.