logo

Oranjelaan tandartspraktijk Woerden

 

Vaak hoor ik mensen klagen over de tandarts. Meestal hoor ik van die horrorverhalen over dingen die mis zijn gegaan. Gelukkig heb ik dit nog nooit meegemaakt. Over mijn tandartspraktijk Woerden ben ik heel erg tevreden. Naar mijn mening komt dit door de tandarts zelf, omdat hij altijd heel erg voorzichtig is wat ik heel erg fijn vindt.

Alleen maar positieve ervaringen

ontvangstontvangstDe tandartspraktijk Woerden waar ik altijd heen ga heet Oranjelaan. Deze tandartspraktijk bezoek ik al een aantal jaar. Op aanraden van een vriend van mij ben ik bij deze tandarts terecht gekomen.

Het fijne aan de tandarts vind ik dat hij heel erg goed communiceert met mij. Voordat hij überhaupt begint vraagt hij heel goed door naar bepaalde klachten pas als hij een duidelijk beeld heeft gaat hij aan de slag.

Ook als ik in de stoel lig wordt er goed met mij gecommuniceerd over wat er aan de hand is en wat hij precies gaat doen. Voor mij is dit heel erg fijn, omdat ik er niet van hou als een tandarts zomaar aan de slag gaat zonder te zeggen wat er aan de hand is.

Elke keer weer wordt ik goed geholpen bij tandartspraktijk Woerden!