Meditatie workshops gevolgd

Vanaf het moment dat ik aan mezelf merkte dat ik nogal snel boos en overstuur werd ben ik op onderzoek gegaan waaraan het ligt. Ik had alleen niet verwacht dat mij dit zou overkomen waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Het werk wat ik uitvoer is wat dat betreft aardig druk aangezien ik een leidinggevende functie heb en deze graag goed wil uitvoeren. Doordat ik op het internet had gezien dat je ook meditatie workshops kan volgen heeft dit mijn interesse gewekt. Een meditatie volgen leek mij het beste om zo meer rust in mijn lichaam en geest te krijgen. Dit was perfect voor mij! ik heb er dan ook gelijk voor gekozen om mij in te schrijven bij hun in de hoop dat ik zo snel mogelijk kan inhaken. Door de kosten voor de inschrijving te voldoen werd ik er netjes bijgeschreven en kon ik nog geen dag later al meedoen aan deze workshop. In het begin was het echt even wennen maar nadat ik thuis was gekomen van deze workshop merkte ik enorm veel verlichting in mijn lichaam. 

water-ripple-219-134