Werken met gehoortoestellen

Normaal gesproken is het voor mij een lastige taak om andere te kunnen verstaan. Geregeld moet ik vragen of dat zij de vraag willen herhalen. Hier baalde ik van, waardoor ik een audicien ben gaan zoeken. Zelf wilde ik maar al te graag controleren hoe dat mijn gehoor is. Gelukkig heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Phonak. Bij dit bedrijf kun je zowel een test doen alsmede gehoortoestellen aanschaffen. Wanneer je op deze website kijkt, dan kun je gelijk zien waar zij zitten. Het maken van een afspraak was dan ook snel gedaan!

De gehoortoestellen getest!

Toen ik de afspraak had gemaakt twijfelde ik nog wel. De achterliggende gedachten dat ik als een jong iemand misschien wel rond moest lopen met een gehoortoestel baarde mij zorgen. Tijdens de afspraak had ik dit ook aangegeven aan de audicien en zij begreep mij erg goed. Tevens vertelde zij mij dat ik mij hier geen zorgen voor hoefde te maken. Ik was vast en zeker niet de enige! Gelukkig haalde zij bij mij de zenuwen vrijwel direct weg en de test ben ik ondergaan. Al snel bleek inderdaad dat mijn gehoor drastisch verminderd was. Zo vertelde zij mij dat het opmeten van een hoortoestel het beste is wat ik kon doen.