Gezocht op Autogarage Etten-Leur

Een lange tijd kan je plezier beleven met je auto. Niet als je net zoveel pech hebt als wat ik heb.. Mijn auto is voor een paar maanden terug kapot gegaan en sindsdien blijft hij steeds kapot gaan. Mijn man heeft al een hoop gemaakt waardoor ik steeds weer kon rijden, echter doet hij nu echt niks meer. Aangezien mijn man hier nu geen tijd voor heb ben ik zelf maar gaan zoeken naar een Autogarage Etten-Leur en omstreken. Hier komen vast en zeker hoge kosten bij kijken waar ik dus niet op zat te wachten. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Autobedrijf Tangeman. Door een telefonisch afspraak te maken met hun hoopte ik dat het mogelijk is om de auto op te halen aangezien deze niet meer rijdt. Dit was dan ook geen enkel probleem en diezelfde(!) dag konden ze de auto al ophalen! Dankzij deze garage heb ik de auto alweer mogen ophalen en met knikkende knieën de rekening onder ogen gekregen. Deze was een stuk voordeliger als wat ik had verwacht! Ik kan in ieder geval een lange tijd van mijn auto genieten, althans dat hoop ik! 

0-a81c71c-27292-52ddbc27f996a-300x225