Een heftruckcertificaat halen is een van de vele optie hier

WesseldijkVandaag wil ik een bedrijf uitlichten waar niet alleen ik een positieve ervaring mee heb, maar andere in mijn omgeving. Zelf heb ik hier namelijk mijn rijbewijs gehaald. Ik moet zeggen dat het alweer een tijd geleden is, toen ik dat “papiertje” op mocht halen. Verder heeft mijn oom hier sinds kort zijn heftruckcertificaat gehaald. Het bedrijf heet overigens verkeersschool Wesseldijk, wellicht dat jullie hier ook al een van gehoord hebben? Zo ken ik dus al meerdere mensen die hier geslaagd zijn voor hun diploma of certificaat. Zij bieden dan ook vrijwel alles aan op gebied van vervoer “papieren”. Naar mijn mening is een van de redenen waarom zij zo gevestigde naam zijn, hun voordelige pakketten. Ze bieden er dan ook verschillende aan, waardoor je een pakket kan kiezen wat het beste bij jou aansluit.

heftruckcertificaat

Zijn jullie al bekend met code 95?

Als vrachtwagens chauffeur zal de term code 95 waarschijnlijk iets zijn wat je maar al te goed kent. Echter andere bestuurders niet, vandaar dat ik dit zal uitlichten. Dit is een van de vele dingen die je kunt doen bij Wesseldijk. Zo kun je al een bijscholing doen van zo’n 35 uur, zie pakketten hieronder:

 

13

Of:

14

Zoals je ziet zijn er opties genoeg, hopelijk hebben jullie hier dan ook iets aan, of geef deze tip anders door aan mensen binnen jouw omgeving.