sitostick warm hapje

De leukste Kroeg Rotterdam gevonden

Op een maandagmorgen zat ik achter mijn bureau te werken, Een goede vriend van me kwam op het idee om Kroeg Rotterdam te bezoeken. Dit leek mij ook een leuk idee, om een Kroeg Rotterdam een te bezoeken. Toch wilde ik even kijken op internet waar het lag en wat ze aanboden.

Zoeken

Op internet zocht ik de website van de kroeg op. Het was al gauw gemakkelijk te vinden in de resultaten van de zoekmachine. Wat fijn dat zij ook een website hebben waar je terecht kan. De website zag er hartstikke mooi uit en ze kwamen vertrouwd over.

Iemand mee

Diezelfde morgen in de pauze op het werk, stuurde ik een berichtje naar de groep van onze vrienden. Ik vroeg toen of ze mee wilden naar deze kroeg dit weekend. Iedereen was zeer enthousiast over de kroeg en ze wilden allemaal mee. Dit verbaasde mij natuurlijk niet, want ik had al eerder gehoord en gezien dat dit een leuke kroeg is. kroeg Rotterdam

Weekend

De week vloog voorbij, en voor ik het wist was het alweer zaterdag. Eindelijk konden we met de groep de kroeg bezoeken. We hebben die dag wat koude drankjes gedronken, en een warm hapje gegeten. Ook hadden we in die avond daar voetbal gekeken, omdat het zo gezellig was. Super leuke kroeg!