Bij steakhouse Le Steak in Berg en Dal (Nijmegen) kan je heerlijk uit eten, zeker weten

Bij steakhouse Le Steak in Berg en Dal (Nijmegen) kan je heerlijk uit eten. Wij zijn inmiddels grote fan van deze bistro geworden. Voor elke gelegenheid, welke we ook maar kunnen verzinnen gaan we hier wel uit eten. Zo hadden we laatst gevierd dat het weer vrijdag was. U begrijpt natuurlijk wel dat we het eten hier erg lekker vinden, anders komen we hier niet zo vaak. En als we echt geen zin hebben om eruit te gaan, maar wel lekker willen eten bestellen we gewoon telefonisch lekker eten en laten dit thuis bezorgen. Een enkele keer rij ik meteen uit mijn werk door om eten te halen, ook dit is een van de mogelijkheden bij Le Steak.  Zo had ik laatst geen tijd, eh zin, om te koken dus ben ik bij Le Steak eten gaan halen. Tegelijk met mijn man kwam ik thuis, het enige wat we nog moesten doen is de tafel dekken, maar al snel zaten we heerlijk te smullen  van het eten. Niet sis makkelijker om eten te halen, in plaats van eerst naar de winkel te moeten, waarna je nog een uur in de keuken mag staan. Maar het aller lekkerste is nog steeds om uit eten te gaan bij Bistro Le Steak.   

img_2562-1-217x300