nieuwatlantis-e1419004847562

Zwembadoverkapping aangeschaft

Een tijdje geleden heb ik besloten om een zwembadoverkapping aan te schaffen. Het zwembad was al een tijdje geleden geplaatst, maar door de onderhoudskosten en stook kosten waren veel duurder uitgevallen dan ik in eerste instantie had gedacht. Van het bedrijf waar ik het zwembad had gehaald had ik het advies gekregen om het plaatsen van een zwembadoverkapping te overwegen.

Goede oplossing

In het begin begreep ik niet precies waarom een zwembadoverkapping een goede oplossing zou zijn. De medewerker vertelde mij dat door de overkapping het water een stuk schoner blijft, omdat rotzooi het zwembad dan niet zomaar kan inwaaien. De overkapping zou er ook voor zorgen dat warmte beter wordt vastgehouden. Omdat de warmte beter werdt vastgehouden zou dit mij ook weer schelen in de stookkosten van het zwembad.

saunawandBij hetzelfde bedrijf heb ik gekeken naar een zwembadoverkapping en hoe duur dit ging zijn. Toen ik alles had berekend kwam ik er uit dat de zwembadoverkapping een goed idee zou zijn voor mij.

Samen met een medewerker heb ik een goede overkapping uitgekozen die qua maat helemaal bij mijn zwembad past. Binnenkort wordt de overkapping geïnstalleerd en ik ben benieuwd naar eind het resultaat!