snurkbeugel

Zo kun je gemakkelijk en snel een snurkbeugel bestellen

Nooit meer snurken? Het kan! Dankzij de snurkbeugel zijn de mensen om je heen ineens weer dolblij op naar bed gaan. Ze zijn namelijk eindelijk van je gesnurk af. Met de snurkbeugel vermindert je snurken sterk of kom je er zelfs helemaal vanaf. En dat is echt fijn voor mensen om je heen maar vooral ook voor jezelf. 

snurkbeugel

De werking van de snurkbeugel

Snurken ontstaat doordat er tijdens de slaap een belemmering van de ademhaling plaatsvindt. In de meeste gevallen bevindt deze belemmering zich in de keelholte. Bij veel snurkers zakt de onderkaak tijdens de slaap naar achteren, waardoor het zachte gehemelte en de huig de luchtwegen belemmeren. Het gevolg is dat lucht slechts een nauwe doorgang heeft. Dit zorgt voor een turbulente luchtstroom die de keelweefsel laat trillen. Deze trillingen veroorzaken het vervelende geluid dat wij waarnemen als snurken. De snurkbeugel zorgt ervoor dat alles op z’n plek blijft en de opening voor je luchtwegen gewoon open blijft staan. 

snurkbeugel

Wat is een snurkbeugel?

De beugel zelf is als een soort bitje dat je in je mond doet. Als jij vroeger een beugel hebt gehad dan heb je daar misschien pijnlijke herinneringen bij. Dat is echter niet hoe een goede snurkbeugel werkt. Deze hoort gewoon comfortabel te zitten. Sommige mensen zeggen zelfs dat ze de snurkbeugel na een tijdje helemaal niet meer opmerken. Zo snel wen je er dus aan om een snurkbeugel te dragen tijdens je slaap.