vertalen technisch duits nederlands

Professioneel vertalen van technisch Duits naar Nederlands

Wanneer je op zoek bent naar een bureau dat kan assisteren bij het professioneel vertalen technisch van Duits naar Nederlands is er een aantal punten die je in acht moet nemen.

Heeft het vertaalbureau een keurmerk?

Veel vertalers werken tegenwoordig met internationaal erkende keurmerken als ISO-9001. Werken met bedrijven met erkende keurmerken kan je op lange termijn veel problemen schelen.

Professioneel

Werkt er één of meer vertalers aan je documentatie?

Een goed vertaalbureau zal altijd zijn vertalers ondersteunen met een second opinion. Technische vertaling zijn precies, maar in elke vertaling zit een kleine mate van subjectiviteit. Een duo vertaalconstructie heeft aangetoond een beter eindresultaat en dat resulteert dus in een tevreden cliënt.

Vertaalbureau's

Kunt u zelf het werk in de gaten houden?

Meestal bieden vertaalbureaus hun cliënten de kans om tijdens het proces een kwaliteitscontrole plaats te laten vinden. Wijkt de vertaler te veel af van de oorspronkelijk briefing dan is dit het moment waarin je nog bij kan sturen. 

Waar wacht je nog op?

Of het nou gaat om honderd woorden of een heel boekwerk aan documentatie, het is super eenvoudig om snel een offerte aan te vragen en zelf te zien hoeveel tijd en moeite het je zal schelen wanneer je een professionele vertaler in de arm slaat.