Zeer leuke fairtrade cadeaus

Hoewel we er nog niet aan willen denken ben ik al druk bezig om voor mijn medewerkers leuke kerstpakketten te bestellen. Ik zeg maar zo dat je er beter te vroeg dan te laat mee kan beginnen. Zo heb ik een site gevonden waar je hele mooie, en zeer aparte kerstpakketten kan bestelen, ze hebben hier fairtrade cadeaus, allemaal te verkrijgen bij Eco Giving. Omdat ik het altijd moeilijk vind om een mooi kerstpakket uit te zoeken heb ik er dit jaar voor gekozen om een green gift box aan iedereen te geven, een kerstpakket met ieder een eigen verhaal. Natuurlijk kan ik ook naar een groothandel gaan en hier een paar kerstpakketten kopen, maar hier bij Eco Giving is het net even anders. Behalve zeer aparte spullen, zijn het niet de standaard kerstpakketten met de standaard kaarsen, en kerstbrood. Omdat ik eigenlijk best wel nieuwsgierig ben geworden wat er precies in deze pakketten zitten heb ik eerst een offerte online aangevraagd.  Inmiddels heb ik de kerstpakketten al besteld, tegen de tijd kan ik ze ophalen en aan de werknemers uitdelen, ben benieuwd naar hun reacties, in ieder geval vind ik deze pakketten geweldig. Heb op de site ook al andere relatiegeschenken gezien die ik ook wil bestellen.  71dba47602409cadb06ed0efd048f3cdc513e6f4