stoer geboortekaartje voor iedereen

Mijn zus is afgelopen maand bevallen van een lieve zoon waar ik nu dus een tante van ben. Ikzelf had al enige voorbereidingen gepleegd voor de bevalling waaronder de aanschaf van een stoer geboortekaartje. Als toekomstige tante wilde ik graag iets leuks doen voor deze geboorte. Zodoende ben ik gaan denken wat is leuk om te doen voor een bevalling? Het antwoordt van deze vraag kwam ik tegen op het internet. Simpelweg omdat een geboortekaartje onderdeel is van een geboorte. Daarom leek het mij leuk om een hip geboortekaartje te gaan kopen.

Op het internet zoeken1

 

Natuurlijk ging ik opzoek naar een leuke aanbieder waar ik een leuk kon gaan aanschaffen! In een mum van tijd belandde ik dan ook op de website van Kissgeboortekaartjes. In de webshop van Kissgeboortekaartjes had ik de mogelijkheid om een eigen geboortekaartje te ontwerpen. Ik vond dit een goed idee en ik nam het besluit een eigen ontwerp te maken. Twee dagen later stuurde ik het ontwerp op en van het een kwam het ander! Als je dus opzoek bent naar een leuk kaartje dan raad ik het zeker aan om deze website te bekijken ze hebben ook stoer geboortekaartje voor jongens!