Warme jas met bontkraag dames

logo-slideIkzelf was opzoek naar een leuke jas met bontkraag dames. Helaas kon ik deze niet vinden in de stad en zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Met de intentie een leuke jas met bontkraag dames te vinden. Uiteindelijk belandde ik dan ook in de webshop van Leathershopdoci. Eenmaal aangekomen in deze webshop kon ik mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Simpelweg omdat er in het assortiment tientallen jassen werden aangeboden die voldeden aan mijn eisen. Naast het voldoen aan mijn eisen waren de prijzen voor deze jassen in verhouding met andere aanbieders ook nog eens zeer voordelig. Uiteindelijk heb ik dan ook een jas met een prachtige kraag van bond besteld, in deze webshop!

De service van Leathershopdoci was werkelijk waar geweldig. Mijn jas werd een dag na bestelling al bij mij thuis aangeleverd. Niet was de levering alleen snel maar ook was mijn jas netjes verpakt waardoor de jas splinternieuw is gebleven. Over de jas zelf ben ik ook zeer te spreken want de kwaliteit is geweldig! Zoekende naar een kwaliteit jas? Bekijkt u dan de website van Leathershopdoci eens!