goedkope jas met bontkraag dames

Jaren geleden heb ik een jas gehad met zo’n mooie bontkraag. De bontkraag kon je er zowel op- als afhalen.
De jas heb ik jarenlang met veel plezier gedragen. Maar op een gegeven moment was hij echt versleten en heb ik hem weggedaan.
Maar ik wil weer een jas met bontkraag. Het is net wat anders dan een gewone jas. Door de kraag maakt het het net wat meer af.
Dus ga ik nu op zoek naar een nieuwe jas. Het voordeel is dat je, nu de zomer collectie er is, een goedkope jas met bontkraag dames kunt vinden. Alles van de winter gaat weg. Dus ik kan mijn slag slaan. Het is natuurlijk geen doen om in de zomer met een bontkraag te gaan lopen, maar dan heb ik mijn jas al voor volgend jaar. Deze jassen zijn tijdloos en het bont blijft mooi.
leather-shop-doci-airforce-jongens-winterjas-kaki-achter-278x363
Waarom weer een jas met bontkraag.

Het staat heel mooi. Het voelt heerlijk zacht aan en je hebt als het ware al een sjaal om je hals die je beschermt tegen de kou.
Ik wil wel een kraag die niet van te lang bont is, want anders gaan de haartjes zo kriebelen in mijn gezicht.