Vliegengordijnen kopen

Bijna iedereen geniet graag van zomers weer, maar die vliegen en andere hinderlijke insecten houden we toch liever buiten. Om deze reden zijn er vliegengordijnen uitgevonden. Je hebt ze in verschillende soorten. Hieronder bespreken we ze allemaal.

Soorten vliegengordijnen

Vliegengordijnen zijn gemaakt van pvc, met magneten, van aluminium of van kunstof. Daarnaast zijn er de zogenaamde kattenstaarten, vliegengordijnen hulzen en kralen gordijnen.

Ook verkopen zij raam- en deurhorren en draadjes gordijnen.

Alle vliegengordijnen zijn voor je huisdieren geen probleem om normaal doorheen te kunnen lopen. Voor op de camping zijn er speciaal vliegengordijnen ontwikkeld die precies passen in een caravan, een camper of een tent. Deze zijn wat kleiner dan de gangbare maten.

Waar koop je vliegengordijnen?

Bij www.vliegengordijnencenter.nl vind je het meest uitgebreide aanbod en kun je gemakkelijk vliegengordijnen kopen. Je kunt kiezen uit meer dan duizend gordijnen en horren van allerlei materialen, in vele kleuren en met verschillende afmetingen. Deze webshop kreeg als klantbeoordeling een 9,5! De snelle levering en de goede service hebben hier zeker aan toe bijgedragen, maar ook de hoge kwaliteit van de producten. Alle deurgordijnen kan je eenvoudig zelf installeren en eventueel passend te maken.

Tips voor het opmeten, opmeten en opbergen

Op de website van vliegengordijnencenter is er speciale aandacht besteed aan meetinstructies. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Klik hier: meetinstructies. Het advies is om eens per jaar het vliegengordijn schoon te maken en dan de gordijnen netjes op te bergen. Voor uitgebreide instructies zie hier. Daarnaast vind je een handleiding op de website voor het monteren van vliegengordijnen: handleiding.

Contactgegevens

Vliegengordijnencenter is gevestigd in Eindhoven. Het telefoonnummer is 085-0471625 (van 9 tot 5) en het e-mailadres is klantenservice@vliegengordijnencenter.nl. Ook is er een contactformulier op de site beschikbaar. Klik hier voor contactgegevens.