Vic Matie

Vic Matie laarsjes maken mijn outfit compleet

Vic Matie laarsjes heb ik aangeschaft  omdat ik nieuwe schoenen nodig had voor mijn nieuwe out fit. Omdat ik binnen de organisatie waar ik werkzaam ben ben gepromoveerd, zal ik wat nettere kleding moeten dragen wegens mijn nieuwe functie. Eerder liep ik graag op sneakers maar nu zal ik toch echt aan de hakjes moeten bedacht ik mij mompelend toen ik achter de computer kroop. Op de website van vanbommelschoenen.be heb ik hele keurige laarsjes ontdekt welke net zo prettig zitten als mijn sneakers ontdekte ik toen ik deze aanhad naar mijn werk.

Vic Matie

Meer dan tevreden met mijn schoenen

Vic Matie bieden niet alleen die mooie uitstraling maar ook comfort. Nou, dat viel mij zo mee dat ik besloot om nog een bestelling te plaatsen. Gelukkig dat ik direct dit merk heb ontdekt en dat ik graag op deze schoenen loop. Ik betrap mij er zelfs op dat ik deze in mijn vrij tijd ook draag. Kortom, ga je voor kwaliteit en comfort? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment dat op deze website te vinden is.

Daarom kon ik het niet laten om mijn reactie te delen met iedereen.