ecowing-logo

Unieke zakelijke tassen

Nu ik een nieuwe baan heb is het natuurlijk handig als ik ook zakelijke tassen ga gebruik inplaats van mijn gekleurde rugzak. Ik hou er wel van als ik unieke spullen heb en ik zou het natuurlijk helemaal top vinden als mijn zakelijke tassen ook uniek zouden zijn.

Kwaliteit

zakelijke-tassenVia een vriend kwam ik op de website van Ecowings. Bij Ecowings hebben ze een groot aanbod in zakelijke tassen en deze tassen zijn ook nog eens uniek en stralen kwaliteit uit. Mijn oog viel op een zwarte tas met oranje rits. Het is natuurlijk belangrijk dat deze tassen wel van goede kwaliteit zijn waardoor ik niet ineens spullen kwijtraak omdat de tas al is gescheurd (dit is mij jammer genoeg al eerder overkomen).

Ik heb even gebeld met de klantenservice om te vragen hoe het zat met garantie enz. De aardige mevrouw aan de telefoon verzekerde mij dat het geen probleem zijn en mocht ik niet tevreden zijn dan zou ik altijd contact kunnen leggen en er zou dan een passende oplossing voor zijn.

De tas heb ik daarna gelijk besteld en deze heb ik ook verrassend snel mogen ontvangen. Deze is mooi verpakt en de tas is mooier dan op het plaatje!