Nobel sauna

Tip: Nobel sauna!

Nobel saunaHet kopen van een Nobel sauna is iets dat ik al erg lang wilde. Ik kende deze sauna dankzij een goede vriend van me. Wij vinden het beiden erg lekker om de sauna in te gaan. We zijn dan ook naar verschillende welnesscentrums geweest en de laatste keer dat we er waren vertelde deze vriend me dat hij zelf een sauna wilde kopen. Wij hadden die dag voor het eerst in een infraroodsauna gezeten en dit beviel ons wel.

Een infraroodsauna heeft een hoop voordelen en mijn goede vriend besloot dan ook om deze sauna te kopen. Hij deed dit op de website van infraroodcabine.com. Deze website biedt verschillende modellen aan. Het lekkere aan zo’n sauna is dat de temperatuur maar rond de 40 tot 60 graden ligt. Een normale sauna heeft een veel hogere gemiddelde temperatuur en buiten dat is deze sauna nog beter voor blessures, het verzacht namelijk de pijn.

Ik kocht er zelf ook een!

Mijn goede vriend had er dus een gekocht en dit wilde ik zelf ook. Ik ben daarom naar de website toegegaan en hier zag ik dat zo’n sauna helemaal niet heel duur is. Ik besloot te bestellen en mijn aankoop werd keurig thuisgebracht.