Leuke sauna aanbiedingen bij De Thermen

Je mag me er bijna voor wakker maken, maar ik ben helemaal verslaafd aan De Thermen. Nu helemaal, nu ik op de site sauna aanbiedingen lees. Kan haast niet wachten om er weer heen te gaan, ik kan me dan zo lekker ontspannen in alle verschillende baden, maar ook d massages zijn echt geweldig. Nu las ik dus op de site van een leuke aanbieding, voor €59,- voor twee personen kan je al gebruik maken van deze geweldige aanbieding. Echter vragen ze wel om een boek in te leveren dit in verband met het feit dat 2016 tot het boekenjaar is uitgeroepen en De Termen gek is op boeken, maakt niet uit of het een oud of een nieuw boek is.  Meteen in de kast gedoken om een boek te zoeken, geen probleem we hebben boeken genoeg, en nu het boeken arrangement vastleggen. Het arrangement is inclusief de entree, een dagschotel, en gebruik maken van de massage stoel, kan haast niet wachten tot ik naar De Thermen kan gaan. Heb mijn tas al klaar staan, duurt nog wel een paar dagen, maar hoe sneller ik kan vertrekken des te beter, we hebben er zin in, lekker een weekend relaxen in De Thermen.  de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473