voordeur

Slijterij Vlaardingen met een groot assortiment

Een van mijn hobby’s is koken. Het liefst nodig ik elk weekend vrienden uit, zodat ze bij mij kunnen komen eten. Vaak besteed ik niet veel aandacht aan het eten, maar ook aan de wijnen die bij het eten gaan. De wijn haal ik niet bij de supermarkt, maar gewoon bij een slijterij Vlaardingen.

Groot assortiment

drankHet assortiment bij de slijter Vlaardingen is ontzettend groot. Omdat het assortiment zo groot is ga ik hier vaak heen voor de wijnen. Vaak weet ik zelf wel wat voor een soort wijn ik bij het eten wil, maar soms laat ik mij verassen door nieuwe dingen te proberen.

De verkopers van de slijterij hebben ontzettend veel kennis en dat is ook te merken. Vaak vertel ik wat voor een soort eten ik wil gaan maken en aan de hand daarvan komt de verkoper met een aantal wijnen. Meestal ben ik verrast door de wijnen die mij worden aangeraden, omdat die vaak verassend goed passen.

Niet alleen voor de wijnen ga ik naar deze slijterij. Zo nu en dan hou ik wel van sterke dranken. De verschillende sterke dranken die ik drink haal ik ook altijd bij dezelfde slijterij als waar ik de wijnen haal en dat komt mede door de kennis