24-7-wijn-logo

Goede wijn kopen

muscatEen goede wijn kopen kan vaak lastig zijn. Soms denk je een goede wijn te pakken te hebben, maar deze valt dan heel erg tegen. Vaak genoeg is mij dit overkomen, maar gelukkig heb ik een paar wijnen die het altijd goed doen. Deze wijnen vind ik helaas niet altijd en al helemaal niet in de supermarkt.

Online besteld

Een aantal vrienden had ik uitgenodigd om bij mij te komen eten. Bij het eten wilde ik een bepaalde wijn serveren, omdat mijn vrienden ook heel erg van wijn bij het eten houden. Het wijn kopen ging niet heel erg makkelijk. Bij mijn vaste slijterij hadden ze de wijn niet en ik had niet genoeg tijd om naar een andere slijterij te gaan.

Op het internet ben ik op zoek gegaan naar de wijn en deze heb ik heel makkelijk gevonden. Bij de 24/7 wijnshop heb ik de wijn kunnen vinden en deze heb ik direct besteld. De wijn was online zelfs iets goedkoper dan in de winkel en daarom heb ik er gelijk een paar besteld.

Gelukkig zijn de wijnen op tijd binnengekomen en deze kon ik serveren aan mijn vrienden. De wijn viel zo goed in de smaak dat ik maar mijn extra flessen heb afgestaan aan mijn vrienden!