silk-n-slider-gel

Silk’n

Wil je graag af van ongewenst haar? Dat kan nu gewoon vanuit huis! Met de Silk’n Infinity Premium 500.000 is permanent ontharen een eitje geworden. Je hoeft geen bezoekjes meer te brengen aan de salon. Gewoon in je eigen badkamer kan ongewenst haar permanent worden verwijderd. 

De Silk’n Infinity Premium is de vernieuwde versie van de Silk’n Infinity 400.000. Het verschil tussen deze twee apparaten is dat de Premium maar liefst 500.000 lichtflitsen bevat in plaats van 400.000. Op deze manier kan je dus nog meer behandelingen uitvoeren. De lichtflitsen die uit het apparaatje komen dringen door tot diep in de huid om haargroei te stoppen. Deze manier van haarverwijdering is fijner dan scheren of epileren, je krijgt namelijk geen last van stoppels, ingegroeide haartjes, irritaties of een rode huid. Je kan hem gebruiken voor het lichaam, maar ook voor gezichtshaar is het apparaatje ideaal. 

silk-n-revit-prestige-tip-regular

De Silk’n Infinity Premium is voorzien van de meest innovatieve technologie. Galvanische en Optische Energie openen de poriën, waardoor haartjes nog efficiënter worden verwijderd. Het apparaat is geschikt voor alle haarkleuren en alle huidtinten. Daarnaast is het ook snel in gebruik. In maar liefst 20 minuten kan je alle gebieden behandelen waar je van haargroei af wil. 

Naast producten om van ongewenst haar af te komen, biedt Silk’n nog meer geweldige apparaten aan, zoals de Silk’n Pure Deluxe. Dit is een gezichtsborstel waarmee je jouw huid voorziet van een dagelijkse dieptereiniging. Het apparaat geeft een vibrerende en pulserende werking zodat vuil uit de poriën wordt getrild. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en je gezicht wordt intensief gereinigd. Breng je favoriete gezichtsreiniger aan op de borstelkop en ga langzaam over de huid heen. Spoel je huid af met koud water, zodat je poriën weer sluiten. De borstel wordt geleverd met 2 borstelkoppen, 1 massage kop en 1 oogmassage borstelkop. 

Een ander topproduct van het merk is de Silk’n VitalSteam. Dit is een apparaat dat zowel koude als warme stoom afgeeft. Voeg je favoriete aroma’s toe en geniet van een aroma therapie bij je thuis. De warme stoom opent je poriën en reinigt ze grondig om onzuiverheden te bestrijden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en verzorgingsproducten kunnen vervolgens beter opgenomen worden. De koude stoom sluit je poriën weer en geeft je huid een boost. Je zal zien dat ze gladder, sterker en vitaler wordt na gebruik. 

Silk

Dankzij Silk’n zijn bezoekjes aan de salon verleden tijd. Je bestelt de fantastische apparaten natuurlijk bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.