personal training in Eindhoven

Personal training in Eindhoven was de uitkomst voor mij

Hebben jullie al eens een personal training in Eindhoven gevolgd? Ik ben hier zeer over te spreken. Als je wilt afvallen, kan ik je dit sterk aanraden. Zelf ben ik bij Inshape afslankstudio terecht gekomen. Hun aanpak is mij erg bevallen en toen heb ik mij direct ingeschreven. Ik kreeg een persoonlijk programma. Dat was in samenspraak met mij opgesteld. Het was ontwikkeld aan de hand van mijn capaciteiten, wensen en doelen. Zo weet je altijd dat je een goed programma volgt. Na een tijdje begon dat ook wel te blijken! Ik verloor veel gewicht en werd een stuk gelukkiger. Het was mij nooit zo opgevallen dat mijn gewicht mij erg in de weg stond. Nu het er niet meer is, voel ik mij alsof ik meer kansen heb!

personal training in Eindhoven

Oefeningen tijdens personal training in Eindhoven

Gelukkig hoefde ik geen keihard programma te volgen. Ik hoefde niet met zware gewichten in de sportschool te staan. Ook hoefde ik geen uren op de loopband door te brengen. Personal training in Eindhoven heeft mij laten zien hoe eenvoudig afvallen kan zijn. Natuurlijk moet je letten op je voeding en voldoende bewegen. Maar het blijkt dat je dat ook met eenvoudige oefeningen kunt doen. Zeker een aanrader dus voor een ieder die ook wilt afvallen.