eiwitten voeding

Eiwitten voeding, waarom?

Waarom is eiwitten voeding zo belangrijk tijdens het sporten? Dat vroeg ik mij dus af omdat ik hier de laatste tijd zoveel over hoorde. Ik ben een aantal weken geleden gestart bij de sportschool waar ik vroeger ook altijd kwam. Dit was erg leuk en trof zelfs een aantal bekende gezichten aan, zo kwam ik al snel aan de praat en dat ging over het sporten en wat ik hiermee wilde bereiken. Dat is dus conditieopbouw, kracht en afvallen. 

eiwitten voeding

Een handige tip die ik zelf ook graag doorgeef

Voor het herstel van de spieren is eiwitten voeding erg belangrijk om goed en snel te kunnen herstellen voor de geregelde sporter.  Eerst was ik nog twijfelachtig over dit verhaal maar omdat ik het toch wilde proberen heb ik het adres dan mijn sportgenoot voor mij opschreef eens opgezocht op het internet. Ik besloot direct een bestelling te plaatsen en toen deze binnen was ben ik direct gestart.

Het kookboek dat ik kreeg meegeleverd stond vol met heerlijke recepten. Het leek bijna of dit niets te maken had met afvallen en een hulp middel om je spieren snel te helpen om te kunnen herstellen. Ik kreeg (krijg) op een natuurlijke wijze de juiste voedingsstoffen binnen die mij energie geven. Deze tip geef ik dan ook graag door aan de lezer van dit blog. Succes!