Origineel met een hip geboortekaartje

Ik had onlangs de eer om doopmeter te mogen zijn van het kleintje van mijn nichtje. Als cadeau heb ik haar een hip geboortekaartje laten kiezen dat je online kunt bestellen. Ze moest niet lang nadenken en koos er meteen iets heel vrolijks uit. Ze heeft het zelf online besteld en wist met te vertellen dat de uitvoering en de levering perfect is gebeurd. Ik was heel benieuwd!

Een prachtige herinnering

Ik moet wel zeggen dat ik fier was toen ik het geboortekaartje in mijn bus kreeg. Ik hou alle geboortekaartjes bij die ik krijg, stal ze netjes uit in de vitrinekast, maar ik moet toegeven dat dit wel écht in het oog springt. Het heeft felle kleuren en een gekke tekening. Ik koester het en doe het nooit meer weg. Ondertussen heeft mijn nichtje me gevraagd of ik, als ze voor een tweede kindje gaan, haar opnieuw een dergelijk geschenk wil geven. Uiteraard doe ik dat! Zij is blij, ik ben blij, iedereen is dus blij! Meer hoeft dat toch niet te zijn?