Done by Deer babynest

Lekker knus met onze Done by Deer babynest

Genieten met onze Done by Deer babynest!

Voordat ik ben bevallen heb ik natuurlijk enorm veel gelezen op het internet. De bevalling zelf uiteraard, maar ook het aanschaffen van de juiste producten voor onze kleintje. Dit wilde ik maar al te graag zo goed mogelijk klaar hebben staan voor de grote dag.  Zo heb ik diverse spullen op het laatste moment alsnog besteld aangezien ik niet wist dat dit nodig was. Mijn man daarentegen kan niet meer wachten tot het zover is dat onze kleine geboren wordt.

Done by Deer babynest

Online bestellen is onze redding!

Wat dat betreft ben ik zeer tevreden over het internet. Hier kan je namelijk praktisch alles bestellen en wordt het ook nog eens thuisbezorgd. Ook onze babynest wilde ik graag via internet bestellen. Zelf had ik namelijk op het internet gelezen dat een babynest warm en vertrouwd voelt voor de kleine. Zodra de kleine namelijk geboren wordt zal hij de warmte van de buik moeten ruilen voor de buitenwereld. Natuurlijk willen wij niets liever hebben dat onze kleine niks tekort komt. Hierdoor besloten om ook een babynest te bestellen. Onze kleine zal worden overspoeld met Dony by Deer spullen!