vacature accountmanager

Op zoek naar vacature accountmanager?

Ik ging op zoek naar een vacature accountmanager. Ik ben net moeder geworden en heb hiervoor nooit gewerkt. Wel heb ik mijn diploma gehaald op het HBO, namelijk accountancy. Nu mijn dochtertje alweer een jaar oud is, wil ik graag weer beginnen met werken. Toen ik ging zoeken kwam ik al snel deze vacature tegen. Ik vond hem perfect, vooral omdat het erg in de buurt is. 

Wat houdt het beroep in?

Voordat ik reageerde op de vacature van accountmanager wilde ik wel graag weten wat deze functie precies inhield. Eigenlijk ben je de intermediair (oftewel tussenpersoon) tussen de organisatie en de klant. Voor beide partijen zorg je dat ze tevreden zijn en alles naar wens verloopt. Dit lijkt me een hele interessante functie en ik ben dan ook direct gaan reageren.

vacature accountmanagerHeel blij

Nu ben ik al een tijdje aan het werk in deze functie en het bevalt me nog steeds erg goed. Ook val het fijn te combineren met het gezinsleven en dat is iets waar ik heel veel waarde aan hecht. Op de website hebben ze nog een stuk meer plekken waar ze iemand voor dezelfde functie als de mijne zoeken. Voor alle werkzoekenden zou ik dus zeggen, kijk snel!