financieel adviseur eindhoven

Ik vond een financieel adviseur in Eindhoven

Diep

Voordat ik mijn nieuwe bedrijf ging starten, zocht ik een financieel adviseur Eindhoven. Ik wilde weten hoe ik ervoor stond qua financiën. Ik wilde namelijk zeker weten dat ik geen foute beslissing ging maken door voor mezelf te beginnen. Natuurlijk is het altijd een sprong in het diepe, maar door je goed voor te bereiden kun je het wel iets minder diep maken. Ik wilde vooral graag weten hoe ik het het beste kon aanpakken met de administratie en belasting. Ik weet namelijk het fijne daar niet van, verder dan het feit dat je eens in de zoveel tijd belastingaangifte moet doen kom ik niet. 

Vertrouwenfinancieel adviseur eindhoven

Toen ik voor het eerst bij mijn financieel adviseur in Eindhoven kwam, voelde ik me meteen op mijn gemak. Alles werd me duidelijk uitgelegd en ik kreeg steeds met vertrouwen in het voor mezelf beginnen. Het gesprek motiveerde me echt om er alles uit te gaan halen, wat erin zit. Volgende week heb ik mijn laatste dag bij mijn vaste baan en dan gaat het echt beginnen. Ik kijk er onwijs naar uit. Ik weet zeker dat ik nog vaker op gesprek ga in de toekomst. Echt een aanrader voor alle (toekomstige) zelfstandig ondernemers.