logo HG Industrial

Op zoek naar een distributiesysteem? Klik hier!

Op een vrijdagochtend, de dag voor het weekend, kreeg ik een mededeling van mijn baas. Het distributiesysteem  moest vervangen worden. Nu is dit niet heel erg, alleen hadden wij een distributiesysteem op maat laten maken. We zijn nu bang dat we ons belangrijk onderdeel moeten missen.

Zoekenge sen plus systeem

Die ochtend gaf de baas de opdracht aan mij om dit te regelen. Dit nam ik dan ook zeer serieus, dit is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Na het gesprek met mijn baas, keek ik op internet welke bedrijven dit soort onderdelen leveren. Uiteindelijk kwam HG Industral als beste uit de test. Ze leveren namelijk betrouwbare systemen en ook nog eens op maat!

Contact

Na de zoektocht nam ik contact op met een van de medewerkers van HG Industrial. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en een van de medewerkers stond me vriendelijk te woord. Overigens vind ik ook dat de medewerkers goed in de gaten hebben waar ze over praten. Dit is een groot voordeel. Vervolgens werd ik doorverbonden met iemand die me verder kon helpen. Uiteindelijk, na overleg, konden we volgende week al aan de slag met het systeem.  Dit was super om te horen. Wat een geweldig bedrijf is HG Industrial!