logo

Europallets kopen voor in mijn huis

europalletOmdat ik ga verhuizen wil ik nieuwe meubels aanschaffen. Helaas is  het als student niet makkelijk om voor weinig geld veel spullen te halen. Eigenlijk zou ik naar een groot en goedkoop meubel bedrijf kunnen gaan, maar omdat ik nogal creatief ben wil ik het zelf doen. Via het internet had ik van die leuke tafels gezien voor bij de bank gemaakt van europallets. Die pallets kan je op elkaar zetten en dan heb je voor een hele leuke prijs een mooie tafel.

Kopen

Voordat ik kon beginnen moest ik eerst europallets kopen. De europallets kopen heb ik heel erg voordelig gedaan bij een pallet handelaar in Den Bosch. Toen ik de pallets in huis had kon ik aan de slag.

Via het internet had ik allemaal filmpje bekeken over hoe ik het zou kunnen doen. Uiteindelijk heb ik maar wat geprobeerd en daardoor heb ik wel een hele leuke tafel kunnen maken.

Met het eindresultaat ben ik ontzettend blij. Aan het einde heb ik nog nagerekend wat ik ongeveer kwijt was aan gereedschap en onderdelen en het was nog onder de prijs die ik in mijn hoofd had.

Op het internet ben ik nog leuke afbeeldingen tegen gekomen voor een pallet bed en dat wordt mijn volgende project!