Nieuwe Snackbar Rotterdam gevonden

Ik kan echt van een frietje genieten wanneer ik er zin in heb! Dan maakt het wat dat betreft niet uit waar ik naartoe moet rijden om een friet met mayonaise te bestellen. Echter viel de patat de vorige keer bij mij enorm tegen waar ik zelfs ziek van ben geworden. Hierdoor heb ik besloten om te gaan zoeken naar een snackbar Rotterdam en omstreken waar ik gewoon een patat kan bestellen zonder hier ziek van te worden.  Doordat ik op het internet ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van snackbar Zebra! Deze snackbar zit gewoonweg bij ons om de hoek waar ik dus nog nooit ben geweest, stom he?

kwekkenboom

Hierdoor heb ik besloten om eens een friet met mayonaise bij hun te bestellen. Dit puur wegens het “testen”  van de patat welke hun bakken. Mij zal je niet snel horen klagen of wat dan ook, maar wat was dit lekker zeg! Zelfs de mayonaise was erg lekker en baalde zelfs van het feit dat mijn patat alweer op was. Ik weet in ieder geval zeker dat ik vaker hier een patat zal bestellen!