Afspraak bij de bakker Tetteroo

Ik heb vorige week een oude vriend weer ontmoet. We vonden elkaar via Facebook. Hij woont in Laren en dat is in de buurt dus ik was meteen enthousiast. We maakte een afspraak, bij de bakker Tetteroo. Ik was er nog niet eerder geweest maar hij gaf aan dat het daar heerlijk was om te eten. Ik was te vroeg, dus ik kon al een beetje bij de bakker Tetteroo rondkijken en mijn eerste indruk was positief. Niet veel later zag ik mijn oude vriend. Ik was meteen verheugd. We gaven elkaar een grote knuffel en het leek alsof we elkaar weer meteen kenden. Ken je dat gevoel? Alsof je geen jaar van elkaar verwijderd bent geweest? Waarschijnlijk ben je dan een echte goede vriend, ik weet niet precies hoe dit zit. Maar goed, we hebben uren bijgepraat en daarna zijn we nog een mooie wandeling gaan maken. Het was een gezellige dag. We hebben meteen bedacht om vaker af te gaan spreken, ik ben blij mijn vriend weer te hebben terug gevonden. Waarom we elkaar uit het oog zijn verloren weet ik ook niet meer zo goed, maar ik snap wel dat zulke dingen gewoon gebeuren, zonder dat je daar echt bij stil staat. Zonde eigenlijk.

tetteroo