mediteren in Amsterdam

Naar de cursus mediteren in Amsterdam

Vorige week ben ik met de cursus mediteren in Amsterdam begonnen. Omdat ik hier nog niet veel over wist, ben ik naar een introductie avond hier in de buurt geweest. Hier werd uitgelegd wat voor een effect deze manier van ontspanning op jouw lichaam kan hebben. Hier werden een paar voorbeelden gegeven en toevallig ook mijn issue kwam naar voren. Zo heb ik al jaren last van slapeloze nachten. Wat ik hier allemaal voor heb gedaan is niet meer met twee handen te tellen. Daarom was ik benieuwd of deze training wel effect hierop zal hebben.  mediteren in Amsterdam

Wil jij meer weten over het mediteren in Amsterdam?

Wat heb ik veel geleerd tijdens deze training. Na een cursus van 10 dagen en een vervolg opleiding van een half jaar, waar je ongeveer één of twee keer nog een sessie hebt, weet ik mij nu te ontspannen. Elke dag neem ik twee keer 20 minuten even voor mijzelf. Dan ga ik op de grond zitten, sluit mijn ogen en probeer even helemaal tot mijzelf te komen.  Zodra ik dan weer aan de dingen van de dag ga beginnen, heb ik veel meer energie. Ook het slapen gaat bijzonder goed en word ik pas wakker zodra mijn wekker af gaat, dit allemaal dankzij de cursus mediteren in Amsterdam.