mindfulness

Ik wilde al heel lang een mindfulness cursus volgen

mindfulness

Mooie kans!

Sinds ik het concept ‘mindfulness’ heb leren kennen, wil ik al een mindfulness cursus volgen. Dat een mindfulness cursus zo toegankelijk is, wist ik helemaal niet!

Toen een vriendin mij vertelde dat ik misschien wat meer moet ‘aanpakken’, als ik iets wil, bedacht ik mij dat ik best wel eens online kon gaan zoeken. Ik typte gewoon in ‘mindfulness cursus volgen’ en kwam zo bij Silentum uit. Silentum verzorgt mindfulness cursussen en aandachttrainingen bijvoorbeeld. Het leek mij erg leuk maar ik was bang voor de kosten.

Op de werkvloer heb ik dit een keer laten vallen en al snel kwam het idee er om daar een soort team uitje van de maken. Meerdere collega’s hebben ook interesse in mindfulness en mijn baas vond het een goed idee.

Zo had ik een mooie kans om een mindfulness cursus te volgen en daar niets voor te hoeven betalen. Later kwam ik erachter dat de prijzen toch erg meevallen en daarom ga ik over een tijdje ook een aandachttraining volgen. Gewoon voor mijzelf!

Iedereen die interesse heeft in leven in het ‘nu’ en bewust omgaan met gevoelens en gedachten, kan ik een mindfulness cursus aanraden. Het is erg interessant en zinvol!