bontjassen

Mijn zoontje wilde graag een jongens jas met bontkraag

bontjassen

Tijd voor winterkleding

Voor de kerstvakantie kwam mijn zoontje ineens thuis met een goed idee, hij wilde namelijk een jongens jas met bontkraag. Het was natuurlijk allang tijd voor winterkleding, maar een nieuwe winterjas had hij nog niet gekregen. Een jongens jas met bontkraag leek mij een goed cadeau om hem te geven in de kerstvakantie. Online heb ik gezocht naar winterjassen met bontkraag, en zo kwam ik terecht bij winterjassenmetbontkraag.nl. In mijn omgeving zie ik veel mensen met een winterjas met bontkraag, dus ik wist dat er vast ook iets voor mijn zoontje te vinden zou zijn!

Online hebben wij samen even gekeken naar wat hij de mooiste vond, en zo zijn wij bij een donkerblauw exemplaar uitgekomen. Het fijne aan dit allemaal was natuurlijk dat ik de jas gewoon online kon bestellen. Zo had ik de jas snel in huis en kon ik hem zelf inpakken om cadeau te geven. Mijn zoontje heeft de jas nu ongeveer drie weken en is er nog elke dag heel blij mee. Afgelopen week ging hij weer naar school en wilde per se de jas aan om te laten zien. Dat was absoluut een goede aankoop! Nu hopen dat de jas lekker lang meegaat.