logo

Leren jasje heren gekocht

versano jasOmdat ik vaak in de auto zit heb ik niets aan zo’n hele dikke jas. Het leek mij daarom een goed idee om voor de winter op zoek te gaan naar een leren jasje heren. Een leren jasje heren is minder dik en kan ook lekker warm zijn voor de winter.

Mooie jas gekocht

Toen ik laatst in mijn favoriete kleding winkel was, zag ik een hele mooie jas. De jas die ik zag was van zwart leer gemaakt met een bont voering. Het was de enige jas die er nog was en deze was precies in mijn maat. Hoe het jasje om mijn schouders was perfect!

Vaak heb ik problemen met jasje, maar deze zat echt geweldig. In het begin twijfelde ik over de prijs, maar uiteindelijk viel het wel mee. De jas was namelijk helemaal van leer en de voering was van bont. In verhouding met de prijs was dit nog een hele mooie deal en daarom heb ik het jasje gekocht.

De jas is lekker warm en de voering kan ik er uithalen, zodat ik deze ook nog door kan dragen. Van veel mensen heb ik al gehoord hoe mooi zij de jas vonden!