kiss-geboortekaartjes

Leuke geboortekaartjes voor jongens

Vgeboortekaartjeoor de geboorte van mijn zoontje hebben wij hele leuke geboortekaartjes jongens besteld. De geboortekaartjes waren zo makkelijk te bestellen dat ik heb besloten om er een artikel over te schrijven, omdat ik andere ouders wil helpen met het uitzoeken van een leuk geboortekaartje.

Voor jongens en meisjes

Op de website van Kisscards kan je heel erg makkelijk geboortekaartjes voor jongens en meisje bestellen. Ook voor alle andere geboortes kan je kaartjes bestellen, zoals een tweeling of zelfs een drieling.

De website Kisscards hadden wij gevonden door een vriendin van mijn vrouw. Heel toevallig was haar vriendin ook zwanger in dezelfde periode en daarom hielpen wij elkaar een beetje door de zwangerschap heen.

Het geboortekaartje dat wij hebben besteld is ontzettend hip. Wat ik heel erg fijn vond aan de website was dat je gratis een proefdruk mag bestellen. Zo weet je namelijk zeker dat het er ook echt zo uitziet als op de foto.

Toen ons zoontje geboren werd hebben wij gelijk de kaartjes besteld. Het bestellen ging heel erg makkelijk en op deze manier hebben wij volop van de geboorte kunnen genieten.

Voor mooie en hippe kaartjes kan je dus terecht bij Kisscards!