geboortekaartje

Een hip geboortekaartje

Ons kindje laat nog even op zich wachten, maar dat geeft ons wel genoeg tijd om een hip geboortekaartje te maken voor als het zo ver is!

Geen suf kaartje

We willen niet zo’n suf kaartje want dit is helemaal geen suffe gebeurtenis! We zijn daarom opzoek gegaan naar een hip geboortekaartje. Via het internet zijn wij op verschillende sites terecht gekomen maar er waren maar weinig websites die een apart of grappig design aanboden.

Op de website van Kiss Geboorte Kaartjes zijn we een leuke kaart tegengekomen die hem waarschijnlijk gaat worden. Het is een kaartje met een leuke nijlpaard er op.

We hebben alvast gekeken naar de prijs omdat we al wel meerdere adressen hebben waar we deze kaartjes heen gaan sturen. Qua prijs zitten ze zeker onder die van de concurrent wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is.

Het is natuurlijk een heel spannend  iets en we kunnen eigenlijk niet meer wachten totdat de kleine er is dus daarom besteden we onze tijd aan alle dingen die we in kunnen plannen zodat als het zo ver is we optimaal kunnen genieten van ons kindje. Het is daarom ook super fijn dat dit soort dingen van te voren geregeld kunnen worden!