grow-expert-logo

Korting bij growshop online

Eens in de zoveel tijd ga ik naar een speciale growshop toe. Het is wel een uurtje rijden voor mij, daarom rij ik eens in de zoveel tijd. Als ik ga sla ik namelijk veel in, omdat het bij deze growshop voordelig is en ze hier de merken verkopen die ik nodig heb.

Online korting

voeding-plantenToen ik er achter kwam dat deze growshop online ook de producten verkocht, ben ik direct naar de website gegaan. Op de website zag ik dat ze alles aanboden wat ze ook in de winkel verkochten. Er stond ook aangegeven dat er een korting van 3% werd gegeven op online betaling.

Het lijkt misschien weinig die 3%, maar als je ziet voor welke bedragen ik aankopen doe dan begrijp je wel dat ik zo’n korting kan waarderen. Voor mij maakt het namelijk wel een verschil, omdat ik dan ook niet helemaal hoef af te reizen naar de winkel zelf. Toevallig had ik gepland om weer naar de growshop te gaan. Gelukkig kon ik alles bij de growshop online bestellen.

De bestelling kwam mooi op tijd binnen en dit ging allemaal heel erg makkelijk. In de toekomst ga ik zeker vaker online bestellen, omdat dit allemaal zo goed ging.