logo-kroonkas

Broeikassen voor mijn oma

Mijn oma was van een groot huis verhuisd naar een kleine aanleunwoning. Verder vond mijn oma het prima, maar zij miste haar tuintje. Als wij bij haar langs gingen dan had zij het er over dat zij helemaal niks te doen had. Normaal was zij altijd bezig in haar oude broeikasssen.

Cadeau

kasHaar nieuwe woning heeft wel een tuin. De tuin was net groot genoeg om een kas in kwijt te kunnen en dit bracht mij op een idee. Aan de familie had ik voorgelegd om mijn oma broeikassen cadeau te doen.

Iedereen vond het een goed idee en was bereid om mee te betalen. De broeikas voor mijn oma hebben wij besteld bij Kroonkas. Het bedrijf levert allerlei verschillende broeikassen,

Op deze website kon ik gelukkig een broeikas vinden in het goede formaat. De broeikas heb ik gelijk besteld, zodat wij mijn oma konden verassen met de broeikas.

Toen de broeikas binnenkwam hebben wij deze samen opgezet. Mijn oma werd die dag meegenomen om te gaan winkelen. Op deze manier had zij niks door en was de verassing groter.

Mijn moeder had gebeld voordat mijn oma weer thuis zou komen en gelukkig was alles op tijd af. Gelukkig was mijn oma hartstikke blij met de broeikas!